Next 3

28 april 2019 – 17:30 – Flagey

2 mei 2019 – 16:00 – Lumen

Bamboe

Flo Van Deuren

Bamboe
Land Belgïe
Genre Fictie
2018 - 19'13" - Color
Bamboe heeft de eigenschap dat als één plant bloeit, alle planten in de buurt dat ook doen. Hetzelfde gebeurt met een bende dertienjarige meisjes die hun zomerdagen slijten op een door bamboe overwoekerde uithoek van het dorp. Wanneer een mysterieuze man hun territorium betreedt, laten ze een voor een hun onbezonnen zomer los.

La mugre

Berta Galvany, Pau Bösch

la mugre
Land Spanje
Genre Fictie
2019 - 20' - Color
Discolichten, een paar afspeellijsten van Spotify en goede vrienden; meer hebben Ada, Marc en Rita niet nodig om te genieten van hun zorgeloze tienerjaren. Het is zomer en ze hebben hun hele leven voor zich, maar tragische wending zorgt voor een andere kijk op de toekomst.

Hello Emptiness

Louison Chambon

Hello Emptiness
Land Belgïe
Genre Animatie
2018 - 5' - Black & White
Eli is ergens een stuk van zijn wezen verloren. Wanneer, waar of hoe kan hij zich onmogelijk herinneren. Feit is dat hij door de immense leegte in zijn innerlijk melancholisch is geworden.

Vrzel (Chasm)

Ana Trebše

Vrzel (Chasm)
Land Servië
Genre Fictie
2018 - 20' - Color
Na een lange relatie gaat Klara terug alleen wonen. Ze blijft wel contact houden met haar ex Jure via lange telefoontjes. Wanneer Klara echter lucht krijgt van Jure’s nieuwe vriendin, wordt ze overmand door twijfels.

Et Arnaud

Thomas Damas

Et Arnaud
Land Belgïe
Genre Documentaire
2018 - 25' - Color
FEDERATION WALLONIA-BRUSSELS AWARD
(NEXT GENERATION COMPETITION)

Een film bij wijze van ontmoeting. Een film over mijn broer. Arnaud is een dier geworden, opgesloten in een kooi die hij zelf gesloten houdt. Alles is wazig. Hij dwaalt eindeloos rond.

Wild Love

P. Autric, Q. Camus, L. Georges, M. Laudet, Z. Sottiaux, C. Yvergniaux

Wild Love
Land Frankrijk
Genre Animatie
2018 - 6'55'' - Color
Tijdens een romantisch uitje veroorzaken Alan en Beverly een dodelijk ongeval. Een misdrijf dat niet onopgemerkt voorbij zal gaan.