Next 5

29 april 2019 – 21:30 – Flagey

3 mei 2019 – 18:00 – Flagey

Broken

José Daniel Granados Carranza

Broken
Land Belgïe
Genre Fictie
2018 - 20' - Color
In de hoop hun relatie nieuw leven in te blazen, besluiten Armando en Julietta om kerst in het buitenland te vieren. Maar sommige dingen zijn niet zo makkelijk te herstellen.

Fuse

Adib Shadi

Fuse
Land Duitsland
Genre Animatie
2018 - 7'18'' - Couleur
Een muizenval klapt toe, de marktplaats komt tot leven. Een groep mannen discussieert hoe ze de muis in de kleine doos van kant gaan maken. Ze proberen elkaar te overtreffen met de meest sadistische manieren om de muis aan zijn einde te laten komen. Zelfs het voorstel van een wild vreemde om de muis vrij te laten, blijkt deel uit te maken van het manipulatieve spel.

Accord Parental

Benjamin Belloir

Accord parental
Land Belgïe
Genre Fictie
2018 - 18'30" - Color
De negentienjarige Clementine ontsnapt aan de sleur door webcamgirl te spelen voor onbekenden. Tijdens een avondsessie wordt ze verrast door haar jongere broer Raphaël.

Are you listening, mother?

Tuna Kaptan

Are you Listening Mother
Land Duitsland, Turkije
Genre Fictie
2018 - 20' - Color
Een Koerdische vrouw wordt veroordeeld tot zes jaar huisarrest voor het ondersteunen van terroristische activiteiten. Vanaf dat moment loopt er een onzichtbare grens door haar tuin, een grens die ze meer dan eens opzoekt en overschrijdt. Haar oudste zoon zit gevangen tussen twee keuzes: zich verzetten of gehoorzamen. Hoe ver wilt hij gaan om zijn moeder te beschermen tegen zwaardere straffen?

Flaskhals (Bottleneck)

Pella Olsson

Flaskhals (Bottleneck)
Land Zweden
Genre Animatie
2019 - 3'20'' - Color
Sofy plaatst de hele dag door dopjes op flessen. Wanneer er plots een fles opduikt die al een dopje heeft, geraakt ze helemaal in de war. Ze probeert de situatie nog te redden door op de band te springen en wordt meegenomen op een reis doorheen de fabriek.

Jupiter!

Carlos Abascal Peiro

Jupiter
Land Frankrijk
Genre Fictie
2018 - 27' 36" - Color
Kerstmis 2018. Isabelle Barrère wordt benoemt als partijvoorzitter. Haar zoon en parlementair assistent Jupiter, moet die avond de receptie en een protocollair cadeau voorzien: Ortega-ham.