Skip to content

Internationale Competitie 6

26 april 2019 – 21:00 – Vendôme

2 mei 2019 – 15:30 – Flagey

Beautiful Loser

Maxime Roy

Pays Frankrijk
Genre Fictie
2018 - 24' 30'' - Color
Michel is een ex-punker die zijn hele leven heeft doorgebracht in zijn garage en appartement, een veredelde kelder. Samen met zijn tienerzoon Leo haalt hij kattenkwaad uit terwijl ze ook voor Michel's zoon zorgen die hij kreeg met zijn ex-vrouw Hélène. Daarnaast moet Michel ook leren leven met de impact van jarenlang drugs- en alcoholgebruik op zijn lichaam.

Entre Sombras

Alice Guimarães, Mónica Santos

Pays Frankrijk, Portugal
Genre Fictie
2018 - 13' 25'' - Black & White
Om van haar vervelende job af te geraken, gaat Natália op zoek naar een gestolen hart. In een wereld waar harten ingeleverd kunnen worden in de bank, staat Natália voor een dilemma: staat ze haar hart af of houdt ze het voor zichzelf?

Sisters

Daphne Lucker

Pays Nederland
Genre Fictie
2018 - 15' - Color
THE AUDIENCE INTERNATIONAL AWARD
(NEXT GENERATION COMPETITION )

Sisters vertelt het verhaal van drie zussen die opgroeien zonder moeder. Sarah, Vera en Julie kunnen voor alles bij elkaar terecht, maar is hun band sterk genoeg om hun zwaarmoedige omgeving te trotseren?

Pauline asservie

Charline Bourgeois-Tacquet

Pays Frankrijk
Genre Fictie
2018 - 24' - Color
Pauline heeft al een tijdje niets gehoord van Bruce, de getrouwde man waarmee ze een affaire heeft. Tijdens de vakantie op het platteland met haar vriendin Violette kan ze niets anders doen dan wachten op een bericht.

Pinki

Hyun Suk Kim

Pays Zuid-Korea
Genre Fictie
2018 - 12' - Color
In een steegje haalt een vuilnismonster onverwachts uit naar een voorbijganger. Een meisje met roze haar snelt hem ter hulp, maar hun toekomst zal afhangen of de man haar weet te herinneren of niet.