Spring naar content

ESFAA 1

Als filmfestival gelegen in het hartje van Europa lanceert het BSFF de European Short Film Audience Award (ESFAA), in samenwerking met negen gerenommeerde Europese partnerfestivals.

 .

The Shape

Avant-première van The Shape, Jaco Van Dormael’s nieuwste kortfilm

Tijdens de openingsceremonie van de European Audience Award wordt de nieuwste kortfilm The Shape van Jaco Van Dormael, die hij maakte in het kader van de #EUandMe campagne, vertoond.

EUandme europe

 

Entre Sombras

Alice Guimarães, Mónica Santos

Pays Frankrijk, Portugal
Genre Fictie
2018 - 13' 25'' - Black & White
Om van haar vervelende job af te geraken, gaat Natália op zoek naar een gestolen hart. In een wereld waar harten ingeleverd kunnen worden in de bank, staat Natália voor een dilemma: staat ze haar hart af of houdt ze het voor zichzelf?

Vihta

François Bierry

Pays Belgïe
Genre Fictie
2018 - 20' 58'' - Color
Serge werkt samen met zijn vier collega's bij een klein bedrijf wanneer ze worden overgekocht door een grotere firma. Als welkomscadeau worden ze door hun nieuwe werkgever uitgenodigd op een ontspannende dag in de spa.

Fusy (Dregs)

Kordian Kadziela

Pays Polen
Genre Fictie
2017 - 28' - Color
Beata's leven verloopt niet over rozen. Ze is eenzaam, woont in een klein en overvol appartement en is verslaafd aan gokken. Dit houdt haar echter niet tegen om honderden mensen advies te geven als waarzegster. Haar leven verandert drastisch wanneer één van haar voorspellingen bijna een tragische afloop kent.