Skip to content

Next 1

26 april 2019 – 20:00 – Flagey

1 mei 2019 – 17:30 – Flagey

De hensynsløse (Dog eat dog)

Rikke Gregersen

Pays Noorwegen
Genre Fictie
2018 - 25' - Color
Silje maakt het uit met haar vriend Thomas die de breuk niet had zien aankomen. Wanneer hij een wanhoopsdaad onderneemt komt Silje noodgedwongen terug op haar beslissing. Ze besluiten om toch op weekend te gaan met een bevriend koppel, wat tot erg ongemakkelijke situaties leidt.

I N S T I N T O (The Instinct)

Garita Esteban

Pays Costa Rica
Genre Fictie
2018 - 15'24'' - Color
Silvia, een pas gescheiden vrouw, moet zorgen voor haar vader die aan Alzheimer leidt. Wanneer haar dochter op ontdekkingstocht gaat in de kamer van haar grootvader, komen er bij Silvia pijnlijke herinneringen uit het verleden boven.

Suspension d’audience

Nina Marissiaux

Pays Belgïe
Genre Documentaire
2018 - 24' - Color
FEDERATION WALLONIA-BRUSSELS AWARD
(NEXT GENERATION COMPETITION)

Vijf mensen die geen deel uitmaken van de rechterlijke macht zijn door het toeval betrokken bij een assisenproces. Als de zitting wordt verdaagd uiten ze hun reacties.

Terror

Yonatan Shehoah

Pays Israel
Genre Fictie
2018 - 16'15'' - Color
Dan, die leidt aan posttraumatische stress nadat hij betrokken was bij een aanslag, wordt geconfronteerd met zijn Arabische collega's wanneer Jeruzalem bedreigd wordt door nieuwe aanslagen.

Provence

Kato De Boeck

Pays Belgïe
Genre Fictie
2018 - 21' 53" - Color
THE NATIONAL 'GRAND PRIX'
(NATIONAL COMPETITION)

Tijdens hun jaarlijkse zomervakantie verkennen de elfjarge Camille en haar oudere broer Tuur hun nieuwe kampeerbestemming in de Provence. Wanneer ze twee Nederlandse meisjes ontmoeten, verandert Camilles bewondering voor haar grote broer in jaloezie. Ontluikende volwassenheid verstoort de zorgeloze vakantie.