Spring naar content

Familie +12

  • Donderdag 02.05 – 14u – Studio 1 (Flagey)

Geniet van een familiale bioscoopervaring met boeiende en grappige films voor jong en oud!

Ma Gueule (Rag Head)

Grégory Carnoli, Thibaut Wohlfahrt

Pays Belgïe
Genre Fictie
2022 - 22' - Color - Sous-titres: OV FR/NL OT FR ODS
Stephane keert terug naar zijn geboortestad La Louvière om samen met zijn jeugdvrienden naar een voetbalmatch te kijken. Na de match proberen ze Stephane te overtuigen om mee op stap te gaan naar een Vlaamse nachtclub, “zoals in de goeie ouwe tijd”.

Alleen Ik (Only me, me alone)

Jasper De Maeseneer

Pays Belgïe
Genre Fictie
2022 - 16'06" - Couleur - Sous-titres: OV NL OT FR
Verlangend naar acceptatie, tart een neurodiverse jongen de grenzen van zijn beste vriend: zijn broer. 'Alleen Ik (Only me, me alone)' is een film over ervaringen van acceptatie en identiteit omtrent ADHD, maar gaat over veel meer.

Bambirak

Zamarin Wahdat

Pays Duitsland
Genre Fictie
2020 - 14' - Color - Sous-titres: OV FA/DE OT FR/NL
Terwijl de 8-jarige Kati uit Afghanistan zich verstopt in haar vaders vrachtwagen, moet Faruk zijn verantwoordelijkheden nemen als alleenstaande vader en dit weten te combineren met zijn eerste job in een nieuw land.

Ferrotipos

Nüll García

Pays Spanje
Genre Fictie
2020 - 14' - Color - Sous-titres: OV ES OT FR/NL
Een model doet een fotoshoot met een bekende fotograaf. Hij stelt voor de foto's met de naakte torso te nemen om de onzekerheid die door naaktheid wordt veroorzaakt over te brengen. Hij wil praten over de kwetsbaarheid van vrouwen in deze samenleving. Zij twijfelt, maar de foto's zijn zo mooi en zullen haar zoveel prestige geven, dat zij ermee instemt.

Nefta Football Club

Yves Piat

Pays Frankrijk, Tunisia
Genre Fictie
2018 - 17' - Color - Sous-titres: OV AR OT FR/NL
In Zuid-Tunesië, vlakbij de Algerijnse grens, kruist het pad van twee jonge broers dat van een ezel met een hoofdtelefoon op.