Skip to content

Nationale Jury

lawska
Leva
rejou

Aleksandra
Ławska

Aleksandra Ławska studeerde Deense filologie en cultuur aan de Adam Mickiewicz-universiteit in Poznań (Polen). Sinds 2018 werkt ze actief samen met de Ad Arte Foundation for Cultural Education in Poznań. Ze werkte mee aan verschillende interdisciplinaire projecten, onder meer educatieve activiteiten, filmprogrammering en distributie van korte films. Dit jaar werd ze verantwoordelijk voor de programmering van het Short Waves Festival, waarvan de twaalfde editie in maart 2020 wordt gehouden in Poznań.

Arielle
Léva

Arielle Léva, 28 jaar oud, behaalde een master film aan de universiteit Paris Panthéon-Sorbonne. In 2010 had ze haar eerste professionele ervaring als stagiaire bij het FIFF in Namen. In 2017 trad ze toe tot het selectiecomité van het festival. Tegelijkertijd begon Arielle in 2013 aan een professionele carrière als assistent-impresario. Tegenwoordig is ze actief als impresario voor het bureau van Brigitte Descormiers in Parijs. Ze werkt er met jonge acteurs, onder wie een aantal Belgische.

Gautier
Réjou

Na een studie kunstgeschiedenis en een baan als marketeer voor internationale nieuwskanalen trad Gautier Réjou in 2012 toe tot de kortefilmafdeling van France Télévisions in de dienst programma-aankoop. Hij werkt nauw samen met Christophe Taudière en Aurélie Chesné bij het verwerven van nieuwe projecten. Hij werkt ook mee aan twee wekelijkse programma’s: Libre Court op France 3 (vrijdagavond in het derde avondsegment) en Histoires Courtes op France 2 (zondagavond in het derde avondsegment).