Skip to content

VOOR HET SECUNDAIR – vanaf 12 jaar

29 april 2019 – 14:00 – Palace

Maandag 29 april 2019 | 14u | PALACE *

* Indien nodig kunnen nieuwe voorstellingen worden toegevoegd

CE N’EST PAS UN FILM DE COW -BOYS

Benjamin Parent

Pays Frankrijk
Genre Fictie
2012 @nl - 12' - Color
Brokeback Mountain was op TV, en daar praat je natuurlijk de volgende dag met je vrienden over op school... als niemand het hoort.

Mama Bobo

Robin Andelfinger, Ibrahima Seydi

Pays Belgïe, Frankrijk, Senegal
Genre Fictie
2017 - 17' - Color
Mama Bobo is 80 jaar oud en zit elke ochtend te wachten in het bushokje. Hoewel ze nooit instapt wanneer de bus stopt, beeldt ze zich in dat ze elke dag haar man op de markt gaat bezoeken. Op een ochtend verdwijnt haar bushokje…

FIFO

Sacha Ferbus

Pays Belgïe
Genre Fictie
2017 - 12'47'' - Color
First In First Out (FIFO) (“ het eerste binnen gaat als eerste buiten) is een schappenvulsysteem dat vaak in supermarkten wordt gebruikt. Stephan moet de meest verse producten achter de oudste plaatsen. De producten waarvan de houdbaarheidsdatum binnenkort vervalt, moeten worden vernietgd.

Skolstartssorg (Schoolyard Blues)

Maria Eriksson

Pays Zweden
Genre Fictie
2017 - 16' 36'' - Color
Het is John’s eerste schooldag. Onverwacht komt zijn grote broer Mika, elf jaar oud, mee naar de schoolvergadering. Maar Mika heeft andere plannen dan alleen zijn broertje te begeleiden naar de schoolpoort. Hij ziet het als zijn missie om John te leren over de harde realiteit van het leven, te beginnen bij de genadeloze wetten van de speelplaats.

No Offense

Kris Borghs

Pays Belgïe
Genre Animatie
2016 - 6' 40'' - Color
Verschillende cartoonisten verschijnen voor een macaber tribunaal. Iedereen die een beledigende spotprent op zak heef, wordt een kopje kleiner gemaakt. De laatste in de rij tracht zijn hachje te redden.