Skip to content

VOOR HET SECUNDAIR – vanaf 15 jaar

2 mei 2019 – 14:00 – Palace

Donderdag 2 mei | 14u | PALACE *

* Indien nodig kunnen nieuwe voorstellingen worden toegevoegd

 

La Convention de Genève

Benoit Martin

Pays Frankrijk
Genre Fictie
2016 - 15' - Color
Op weg naar de bushalte aan het einde van de schooldag raakt Hakim betrokken bij een afrekening tussen jongeren. Het vooruitzicht van een gevecht bevalt hem niet, maar kan hij een confrontatie vermijden?

Lucens

Marcel Barelli

Pays Zwitserland
Genre Animatie
2015 @nl - 7' - Color
Het verhaal van de eerste 100 % Zwitserse kerncentrale...maar ook van de laatste.

Si-G

Frederike Migom

Pays Belgïe
Genre Fictie
2017 - 16' - Color
Si-G is 13 en rapper. Ze droomt van roem maar heeft nooit geloofd dat ze met rappen iets zou kunnen bereiken. Ze deelt een klein appartement met haar vader en zus in Molenbeek en heef het moeilijk op school. Wanneer de Brusselse rapper Omar-G samen met haar een nummer wil maken, komt haar droom onverwacht dichtbij.

Etat d’alerte sa mère

Sébastien Petretti

Pays Belgïe
Genre Fictie
2016 - 5' 34'' - Color
In een maatschappij waar politegeweld en aanvallen op ons privéleven banaal, normaal en saai zijn geworden, zijn zelfs de slachtoffers er gewend aan geraakt. Zo ook de politie!

Iedereen is gelukkig in kropsdam (Greetings from Kropsdam)

Joren Molter

Pays Nederland
Genre Fictie
2016 - 23' - Color
Lammert doet geen vlieg kwaad. Hij woont met zijn sierduiven en zijn beste vriendin Frieda in het Groningse dorpje Kropsdam. Zijn rustige leven wordt ruw verstoord wanneer hij verdacht wordt van een deal met energiebedrijf GreenNow. Lammert is zich van geen kwaad bewust. Toch merkt hij dat het dorp hem anders begint te behandelen. Want in Kropsdam is iedereen gelukkig, behalve als je pech hebt.

Escargore

Oliver Hilbert

Pays Nieuw-Zeeland
Genre Animatie
2015 @nl - 5' - Color
Een horrorflm met slakken! Claude en zijn vrienden hebben hun salade voor de lunch slecht gekozen. Ze zitten gevangen in een wereld waar verschrikkelijke gevaren op de loer liggen.