Spring naar content

Awards 3

     

Come and applaud the winners of this last edition of the Brussels Short Film Festival !

 

Abada

Jean-Benoît Ugeux

Pays Belgïe
Genre Fictie
2020 - 14' - Couleur
De zoon schreef een stripboek over zijn jeugd. Hij stuurde het naar zijn vader die al jaren in het zuiden woont. Maar de vader wilde niet echt dit verhaal lezen waarin hij zich naakt ziet in elk ander panel.

Ballast

Daniel Howlid

Pays Polen
Genre Fictie
2020 - 18' - Couleur
Familie reünie. Gebrek aan aandacht van volwassenen, opvoedingsfouten en verstoorde banden en relaties leiden tot destructief gedrag bij een verveeld en eenzaam jongetje van wie geen weg meer terug is. Tragedie hangt aan een zijden draadje...

Beau Monde

Hans Vannetelbosch

Pays Belgïe
Genre Fictie
2020 - 16'34" - Couleur
Tijdens een avond in een sterrenrestaurant lopen de spanningen hoog op en dreigen de maskers af te vallen bij het personeel en hun gasten. Een verhaal over twee sociale klassen met hun eigen geheimen en façades.

Exam

Sonia K Hadad

Pays Iran @
Genre Fictie
2019 - 15' - Couleur
Wanneer een tienermeisje betrokken wordt bij het leveren van een pak cocaïne, komt ze terecht in een vicieuze cirkel van rare gebeurtenissen.

Finale

Stéphan Castang

Pays Frankrijk
Genre Fictie
2020 - 26'20'' - Couleur
Op 15 juli 2018 is de finale van de Wereldbeker voetbal. Een groep bejaarden volgt de wedstrijd in een bejaardentehuis. Terwijl Frankrijk het opneemt tegen Kroatië, gaan Chantal, François en Jean-Pierre hun laatste liefdes beleven.

Mizaru

Sudarshan Suresh

Pays Verenigde Staten
Genre
- 17'16'' - Color
Een jong koppel probeert wat tijd voor zichzelf vrij te maken in het park, wanneer ze een bezoekje krijgen van de moraal politie.