Spring naar content

SESIFF 2

05.09.2021 – 13.30 – Vendôme


Trek de wijde wereld in met dit programma gewijd aan de kortfilms die in de prijzen vielen op het SESIFF (Seoul International Extreme-Short Image & Film Festival).

Blue Grey

KIM Katie

Pays Zuid-Korea
Genre Fictie
2019 - 12'15" - Couleur
Seoul 1989, twee mensen worden door hun familie op een huwelijksdate gezet. New Yorker Jiho, gedwongen tot haar eerste gearrangeerde afspraakje met een Seoul-er Moonsik, probeert het koste wat kost te saboteren. Hun afspraakje lijkt tot een einde te komen, maar ze krijgen wat ze niet hadden verwacht - een oprechte band.

CO-DE BLUE (COVID-19, Bride’s Blue)

KIM Jung-eun

Pays Zuid-Korea
Genre Documentaire
2020 - 10'11" - Couleur
Het verhaal van een bruid die haar huwelijk uitstelde wegens COVID-19 en een depressie voelde terwijl ze zich opnieuw op het huwelijk voorbereidde.

Let’s Do Some Research

KOO Jeonghoi

Pays Zuid-Korea
Genre Fictie
2020 - 4'32" - Couleur
Het meisje is niet dol op haar relatie met de jongen, die niet nieuwsgierig genoeg naar haar lijkt te zijn.

Manhole Communication

JANG Jaewon

Pays Zuid-Korea
Genre Fictie
2020 - 11'35" - Couleur
Op een warme zomerdag ontmoet Junho, die werkt als installatiemonteur, onderweg een meisje (Somi). Als hij een meisje iets raars ziet doen op het mangat, begint Junho met haar te praten. Kort daarna heeft Junho een verrassende ervaring...

Mother, Flower

KIM Eun-hye Hong

Pays Zuid-Korea
Genre Fictie
2019 - 16'04" - Couleur
Moeder, Bloem, is een verhaal over een vrouw, Soo, die het moeilijk heeft om zich aan te passen als nieuwe moeder van haar pasgeboren kind na een paar maanden na de bevalling van haar eerste baby. Soo wordt gedwongen haar werk op te geven vanwege haar depressie en krijgt gedurende het verhaal te maken met verschillende oordelen over haar van haar moeder, echtgenoot, en anderen.

Pick-Up

ROH Dohyeon

Pays Zuid-Korea
Genre Fictie
2019 - 13'26" - Couleur
Chu-hyun, een nieuwbakken filmmedewerkster, rijdt in een busje om een actrice op te pikken. Maar als gevolg van miscommunicatie tussen beide partijen, geeft ze uiteindelijk een lift aan een prostituee, Hee-ra.

Reminder

KIM Wonmyo

Pays Zuid-Korea
Genre Fictie
2019 - 14'02" - Couleur
Na de begrafenis van zijn grootmoeder heeft Gihun een belangrijk sollicitatiegesprek voor een baan als ambtenaar. De hele dag wordt hij herinnerd aan zijn grootmoeder.