Spring naar content

Open Air 1

02.05.2023 – 21.00 – Kunstberg


De allerbeste kortfilms staan voor je klaar onder de sterrenhemel! Kom naar de Kunstberg en maak het jezelf aangenaam met een adembenemend uitzicht over de stad. Op het menu: gratis ‘best of’- vertoningen in de openlucht! Er rest je enkel te genieten…

Amandine en vrai

Salomé Richard

Pays Belgïe
Genre Fictie
2021 - 25'27'' - Color - Sous-titres: VO ST FR/EN
Salomé neemt Amandine en haar team mee naar haar filmset. Salomé wordt verscheurd tussen haar verborgen ambities en zeer reële toevalligheden, ze worstelt met haar verhaal.

My BBY 8L3W

Neozoon

Pays Duitsland
Genre
2014 - 03'00'' - Couleur - Sous-titres: VO EN ST FR/EN
Een verzameling video's van vrouwen met hun huisdieren, die echte liefdesverklaringen aan hen afleggen en hen met overdreven enthousiasme aan de wereld presenteren.

Have a Nice Day Forever

Tatiana Delaunay

Pays Noorwegen
Genre Fictie
2021 - 20'24" - Couleur - Sous-titres: VO EN ST FR/EN
Twee geestige, lieve en verwarde jongens worden vrienden. Terwijl ze in de bossen zwerven, op zoek naar een geschikte kampeerplaats, schommelt hun dag tussen kleine praatjes, existentiële crisissen en dubieuze mannelijke overgangsrituelen.

Loop

Pablo Polledri

Pays Argentinië, Spanje
Genre Animatie
2021 - 08'30'' - Couleur - Sous-titres: No dialogue
In deze samenleving herhaalt ieder mens steeds weer dezelfde handelingen, altijd maar opnieuw. In deze samenleving herhaalt ieder mens steeds weer dezelfde handelingen, altijd maar opnieuw…

On n’est pas des animaux (We’re Not Animals)

Noé Debré

Pays Frankrijk
Genre Fictie
- 18'52'' - Couleur - Sous-titres: VO FR ST EN
Igor is compleet depressief sinds zijn ex-vriendin Marie een Instagram-ster is geworden dankzij een activistische groep over het vrouwelijk orgasme. Igor denkt dat dit een bewuste strategie is om te voorkomen dat ze iemand anders vindt. Hij overtuigt zijn vriend Arnaud om hem te vergezellen naar het huis van Marie om de zaken op te helderen.

Tête de linotte !

Gaspar Chabaud

Pays Belgïe
Genre Animatie
2019 - 5'43'' - Color
Een kind dat worstelt met een wiskundeprobleem en zijn eigen concentratiestoornis, geholpen door een moeder die langzaam maar zeker haar geduld verliest.

Fanfare

Léo Grandperret

Pays Frankrijk
Genre Fictie
2021 - 17'00" - Couleur - Sous-titres: VO FR ST EN
Jules, een circusartiest, heeft drie sterke emoties gevoeld. Hij is nu gestraft en moet een “beperking” kiezen; een mimespeler of een fanfare dat telkens opduikt bij elke explosie van emoties gedurende één jaar lang. Hij kiest voor de fanfare.