Spring naar content

Open air 2

03.05.2023 – 21.00 – Kunstberg


De allerbeste kortfilms staan voor je klaar onder de sterrenhemel! Kom naar de Kunstberg en maak het jezelf aangenaam met een adembenemend uitzicht over de stad. Op het menu: gratis ‘best of’- vertoningen in de openlucht! Er rest je enkel te genieten…

Partir un jour

Amélie Bonnin

Pays Frankrijk
Genre Fictie
2021 - 24'00" - Noir et Blanc - Sous-titres: VO FR ST EN
Na zijn studies verliet Julien Normandië en ruilde hij zijn herinneringen in voor een beter leven in Parijs. Op een dag is het tijd om terug te keren en komen de herinneringen op brutale wijze weer naar boven.

Les liaisons foireuses

Chloé Alliez, Violette Delvoye

Pays Belgïe, Frankrijk
Genre Animatie
2021 - 11'03" - Color - Sous-titres: VO FR ST EN
Vanavond is het feest bij Claire, het gaat de max zijn. Plus, Jimmy is gekomen. Iedereen weet dat hij hier voor Maya is. Maar klopt haar hart wel voor Jimmy?

Warsha

Dania Bdeir

Pays Frankrijk, Libanon
Genre Fictie
2021 - 15'42" - Couleur
Mohamed is een kraanmachinist die in Beirut werkt. Op een ochtend neemt hij vrijwillig één van de hoogste en gevaarlijkste kranen onder handen. Ver weg van iedereens ogen kan hij zo zijn geheime passie uitleven en vrijheid vinden.

The proposal

Det Sporadiske Filmkollektivet

Pays Noorwegen
Genre Fictie
2018 - 06' - Couleur
In een roeiboot midden op het water, doet Joachim zijn vriendin een aanzoek. Maar Toril wijst hem af.

Nuisibles

Juliette Laboria

Pays Frankrijk
Genre Animatie
2021 - 06'30" - Couleur
(engels) In the heat of summer, wasps are busy eating beautiful ripe and sweet fruits. But soon, other visitors intrude into the wasps' peaceful life, taking a malicious pleasure in appropriating the precious treasures of the garden. A war is coming, on one side a group of children, and on the other an army of wasps. To each his own weapon.

Son Altesse Protocole

Aurélie Reinhorn

Pays Belgïe, Frankrijk
Genre Fictie
2021 - 29'00" - Couleur - Sous-titres: VO FR ST EN
“Welkom op jouw eerste dag in dromenland, waar het leven vol is van magie, plezier en humor. Ik word verondersteld een dansje te doen, maar eerlijk gezegd ben ik niet in de stemming”. Er was eens… Wanda en haar begin als werknemer in een attractiepark.