Spring naar content

Nationale Competitie 4

  • Zaterdag 27.04 – 14u30 – Studio 4 (Flagey) Reserveer
  • Dinsdag 30.04  – 22u00 – Studio 5 (Flagey)

Het neusje van de zalm van de Belgische kortfilms in competitie.

Het neusje van de zalm van de Belgische kortfilms in competitie.Nieuw dit jaar : een deel van de tickets voor de eerste screenings van de Nationale Competitie is beschikbaar in de voorverkoop en kan worden gereserveerd via onze website.

Let it all go wrong

Dimitri Baronheid et Olivier Lambrechts

Pays Belgïe
Genre Fictie
2023 - 13'03 - Color - Sous-titres: OV NL OT EN/FR
Marta (33) en Daria (13) haasten zich ‘s ochtends naar school. Wanneer Daria naar de directie wordt gestuurd, start voor hen een emotionele rollercoaster die Marta tot het uiterste zal drijven.

Hiver (Winter)

Jean-Benoît Ugeux

Pays Belgïe, Frankrijk
Genre Fictie
2023 - 18'36 - Color - Sous-titres: OV OT EN/FR/NL
In de winter reist de familie Seghers naar hun chalet in Les Arcs in gezelschap van Rosa, die verantwoordelijk is voor het huishouden. Nieuw dit jaar: Rose wordt uitgenodigd om haar zoon mee te nemen om hem kennis te laten maken met de geneugten van het skiën.

Fake it till you make it

Laura Petrone et Guillaume Kerbusch

Pays Belgïe
Genre Fictie
2023 - 28' - Color - Sous-titres: OV FR OT EN/NL
Elza wordt voortdurend gepest op school en daarbuiten, vooral vanwege haar sociale klasse. Claire en haar bende kunnen haar nooit stoppen... Maar als Elza op een dag de kans krijgt om hen te laten boeten en hun plaats in te nemen, hoe ver zou ze dan gaan?

À juste titre

Jean-Luc Couchard

Pays Belgïe
Genre Fictie
2023 - 20' - Color - Sous-titres: OV FR OT EN/NL
Emma, de vrouw van een geliefde burgemeester, krijgt te maken met geweld en zoekt haar toevlucht in een hostel. Daar ontmoet ze Lola, Lucie en Marie, allemaal slachtoffers van geweld met een verschillende achtergrond.

Au suivant (Next)

Marco Bolla et Jeanne Remi

Pays Belgïe
Genre Fictie
2024 - 12'06 - Color - Sous-titres: OV FR OT EN/NL
Nadat ze veel ongetalenteerde acteurs en actrices heeft gezien, ontmoet castingdirecteur Jasmine Emma, een koppige actrice met ongetemd potentieel. Jasmine wil het pure talent niet door haar handen laten glippen en is van plan Emma uit haar comfortzone te duwen.