Spring naar content

BSFF on demand

23.04.2022 – 19.30 – Flagey


Ontdek een programma samengesteld door… JULLIE! Dankzij een oproep op onze website, kregen jullie de kans om op je favoriete films allertijden te stemmen uit de Grand Prix’ en de Publieksprijzen van de 3 competities van de afgelopen 24 jaar.

Badpakje 46

Wannes Destoop

Pays Belgïe
Genre Fictie
2010 @nl - 15' - Color
Chantal, een mollig meisje van 12, heeft het moeilijk haar weg te vinden in het leven. In het plaatselijk zwembad waar ze hard traint voor de komende zwemwedstrijd, voelt ze zich wel thuis. Wanneer ze een nieuwe zwembril nodig heeft, loopt niet alles zoals gepland en zet ze alles op alles om die zwembril te bemachtigen.

Meine Eltern

Neele Vollmar

Pays Duitsland
Genre Fictie
2004 @nl - 18' - Couleur
Marie heeft een probleem, haar nieuwe vriend wil haar ouders ontmoeten. Dat zou niet erg zijn, als ze hem niet had verteld dat zij hele vlotte ouders had, die nog steeds verliefd zijn op elkaar en zeer vrij van opvatting. Had je gedacht!

Avant Que De Tout Perdre

Xavier Legrand

Pays Frankrijk
Genre Fictie
2012 @nl - 30'00'' - Color
De tienjarige Julien doet alsof hij naar school gaat. Hij verstopt zich echter met zijn rugzak vol kleren onder een brug. Een paar kilometer verderop staat de vijftienjarige Joséphine, die hetzelfde heeft gedaan; ze staat in tranen bij de bushalte.

Sisters

Daphne Lucker

Pays Nederland
Genre Fictie
2018 - 15' - Color
Sisters vertelt het verhaal van drie zussen die opgroeien zonder moeder. Sarah, Vera en Julie kunnen voor alles bij elkaar terecht, maar is hun band sterk genoeg om hun zwaarmoedige omgeving te trotseren?

Vihta

François Bierry

Pays Belgïe
Genre Fictie
2018 - 20' 58'' - Color
Serge werkt samen met zijn vier collega's bij een klein bedrijf wanneer ze worden overgekocht door een grotere firma. Als welkomscadeau worden ze door hun nieuwe werkgever uitgenodigd op een ontspannende dag in de spa.